Natt!

JObbar man natt nu..fy fan vad trött jag är..men snart är de halv tid iaf...!

På onsdag åker jag till karlstad syster tar studenten.... på fredagen! men men

Kameran!

Vilken hääärlig pryl alltså haha.. Men jag och min kamera verkar itne funka såååå bra ihop... Men men är juh som de är de.. Som jag lärt mig av emma..jag är nybörjare än så länge..Lååångt kvar tills jag hamnar på henne nivå.. Men men träning ger färdighet eller hur va de??

Tog mig en titt i garderoben.. alltid lika kul..hitta ett par knickers som jag kom i..Me like...! :P Hitta juh jeans för ett tag sen som jag också kom i..roligt roligt...! Beställde juh massa saker från ellos..men jag har beställt typ allt förstort... än en gång sa emma nå klokt som fick en att tänka till.. VAd har du för självbild erica??? haha ja om jag ens har någon..men mysdressen satt bra iaf å de är viktigt...

Lägger in lite kort nu också.. nu när man lärt sig! haha! :

                 


EGOGIRL!!!!!!!!!!!!!!! Thats me... Men vems blogg är de då? JOOOO MIIIIIIN!

Förbjudet!

Borde fan vara förbjudet att jobba en söndag ! Ja de tycker jag faktiskt!

Igår va jag på 30-årfest hos janina.. Välldigt trevligt..mycket dans..Rensa blåbär plocka äpplen..fiska..vatten spridare dyka..ja allt va med hahah!
Sen vart de viken med emma å skaka rumpan.! Sen vart de viking har aldrig ätit på viking efter eller jo en gång... Va fan gött..:!

Ne jobber kallar..Hej hej hej hej!

Beslutsångest.se

Fattar inte varför de ska vara sååå jävla svårt att bestämma sig för vadman ska göra ikväll? Fattar inte..Hur fan kan man bota beslutsångets.. Jämt har jag de...
Nu väljer jag mellan att åka på race eller gå på mulles med damerna... För dom är redan där..en annan slutar om 40 min....
Race vet jag att de komemr bli kallt på och jag tröttnar jämt .... men skulle juh vara kul....
Mulligans... Kostar pengar å jag kommer hem så sent..... Men de skulle juh vara kul...men ska juh ut i morgon..
Gaaaaaaaaaaaaaaaaah jag blir tokig..verkar svårt att bara ta ett beslut..ne då ska man ha ont i magen över att man tar rätt beslut och hit å dit..försvinn dumma känsla TVI hahahahhahahahahahhahahah!

Idag kom lönen och de märktes tydlig redan inhandlat två nya tröjor plus ett linne eller va man ska kalla de..skärpning erica och håll i pengarna som mamma säger...! Ne nu ska jag byta av Gun...

Semester 28 29 30...GHäääärligt... Leksands sommarland och västkusten..SE UPP!

Hej hej!

70%

idag kom posten..och gissa vad..ELLOS HADE 70% REA! Haha..Tur va ringde jag och kunde utnyttja mitt erbjudande..Tur annars hade jag hängt mig.. la till en massa i korgen idag..De va juh så billgt haha! Men de är som när man går på dollar man köper för de e billigt å vips så är de dyrt....

Detta sakerna till komma:

        


Nu har jag köp stopp..för jagvill göra en hårförlängning också..jag bara måste göra de...! Hej

idag!

Idag vakna man med världens huvudvärk..men men va väll någon mening med de också haha! Få juh skylla mig själv..Katrin och sndra va här på besök..vart en massa vin å pratande..Sen kom emma..maguns och macke va också här... Trevligt värre...!

Idag har man inte gjort mycket..låg i sängen ett bra tag å kolla greys..vilken serie alltså.... Sen kom emma..vart en hel del shoppande på ellos.. Nu är de beställt iaf... iiihhhh va roligt...!
Detta vart de..! :

                


ne nu blir de greys för daniel har juh sååå jäkla bråttom med att sitta här..men itne gråter jag för de inte..då får jag kolla på greys utan hans tjat! TACKAR!

Shopping..!

De ända man har råd att handka nu är juh på internet ..för då kan man juh betala när man får pengar hahah!...
Sitter å bläddrar runt på ellos.. har juh presentkort där å massa rabtter som jag tänkte utnyttja idag! Så dåligt väder iaf.... I varukorgen har jag just nu.:         image46                     

Äh som vanligt tröttna ja. Orkar itne sitta... haha men tv bänken är snygg! Älskar den .. nu nä vi rustar här i vardagsrummet ska jag köpa den pluss massa annat1

hej

R.I.P Douglas

Nu har han sommat in min lilla bebis katt..saknar honom sååå mycket..trodde inte man kunde göra de..men men...

Jag har vart dukitg idag haha...först träna 90 min sen nu har jag vart ute å sprungit..nu blir de jobba... ville bara säga att jag vart duktig..så nu va de sagt.. hej då!


Dåligt!

Jag har verkligen blivet dåligpå att skriva blogg..va betyder de nu då? att jag kanske skaffat mig ett någolunda liv så jag inte sitter vid datorn hela tiden?? Mjaaa kan vara ett tecken... Men ledigheten väntas så snart blir de bloggande varje dag!

I morgon ondags klockan 12.30 ska dogge avlivas..lite tråkigt men måste.. går inte att han ska kissa inne jämt och ständigt.. Buhu! Känns tungt men vad ska man göra...!

Har gått å blivet långhårig också..trivs som fisken i vatten är sugen på att göra rikigt på lottas...

Nu har vi haft våran tjej mulligans kväll..Åh hur sluta den..jo som vanligt att jag blir aprak och fattar inget haha emma vet..man försöker prata med mig men inget registreras nästa gång blir de dock bara två flaskor vin istället för tre..men jag å sofie dela fakitkst på en... haha! har märkt att mina ögon börjar hänga efter en vin flaska och två cider..de är illa de va va jag drack före innan vi åkte till mulles klockan 8..! men de va en härrligt kväll..trubaduren va grym...Sen komemr jag inte ihåg lobby eller något så kan inte yttra mig tyvärr...haha! Lite kort sen festen!

                         


Eftersom alla kort ser hemskt ut..Hittar fan inte ett enda kort där alla är normal på helt otroligt... de med kort är nog inte våran grejj... haha men men! Sånt är livet..kan itne både vara bra på att dricka alkohol och kort..! hahahah!


    Sätter väll in något kort på mina katter också.:!

           

vädret?

Vart tog de hääärlig vädret vägen?

Idag vakna man klockan halv åtta..Pigg som en lärka..Gik en liten sväng sen bestämde jag mig för tt simma några längder..gick till bdxet och simma i 45 min..Stolt över mig själv..men de va de ända min kropp tillät mig göra..eller mina jäkla skavsår kasnke man ska säga..Nu har jag plåstrat om dom jäklarna och taggar för match!
Hoppas bara jag kan lira..vill verkligen.... !  Visar väll sig... Faktiskt kul med fotboll igen..den känslan varar väll bara till ikväll haha!

Va ska man hitta på nu för att fördriva tiden med då? Borde kasnke tvätta lite emn orka gå till tvättstugan... Och tvättmaskinen här i lägenheten tycker jag är dålig..vet itne varför..bara fått den känslan hahah!

Ne nu ska jag göra något... ! Ingen orkar iaf läsa långa bloggar! Hej!

Åååååhhhh

Va härligt de är med SOOOOOL! tänk vilket bra humör man blir på bara den lille rackarn visar sig!

Idag vakna man upp efter sin sista natt å kollar ut genom fönstret och de är kanon väder... Så himla skööön känsla..Men som vanligt jobbar alla så jag blir tokig..Rensar min garderob och lite annat..sen när man går ut får man en CHOCK! De är juh för fan varmt också..rikigt varmt..Gick en liten sväng..Sen va jag på spinning...Så jäkla skööönt...Sen vart de en liten promis med emma..Sen bar de iväg på kalas för kusinen fyllde juh 9 år idag!

Sen vart de lite röjj här hemma och åkte och slängde massa skit med mera..Fan va man spar på sig alltså....
Ska fixa till balkonen nu också.. Börja lite idag men resten av sakerna måste köras till soptippen....

Sen vart de en låååång kvälsspromis med danne..Så himmla skööönt... Nu har vi bestämt oss..Vi har skrivet vårar vikter i ett kuvert och klistrat igen... Sen får vi se vad resultatet visar..... Lättare när man är två och ger sig fan på de.. Nu jäklar...!

Ne nu ska jag fortsätta med att städa..tog en paus nu medans toa golvet torka..

På lördag på lördag på lördag!! :P

Sista natten!

Sista natten är påväg mot sitt slut..är iaf över halvtid nu.. Klockan är 02.13..Iiihhh vad jag vill hem..sen är man ledig till fredag lite sköööönt! Sen har man fm helg men då har erica jönsson tagit ledig söndag för här ska drickas med tjejerna på mulligans för dom har 10 årsjubileum.. Skojj skojj!

Har väll itne hänt så mycket i mitt liv som vanligt haha! massa fotboll har de blivet iaf..:! Men men.. kul de också..
Fick juh beröm i match referatet alltis skoj! Hej hej

RSS 2.0