Du är bra!!!


Åh!

Jag sitter och läser massa bloggar och alla har sååå himla fint hemma. Här hemma ser de verkligen ut som skit. Men jag varken orkar eller vill lägga massa pengar på rust eller nya saker hem hit. För jag vill inte bo här. Jag vill ha ett hus. Visst ska man väll trivas där man bor men jag vill inte göra något åt saken. Finns inget hus till försäljning heller som jag vill ha. Iaf inte på hemnet eller blocket... Huset jag vill ha är en enplansvilla med källare. Stort kök med köksö, öppna stora ytor, tre sovrum plus toa på övervåningen. I källaren får de gärna finnas öppenspis med utrymme för sällskapsrum,sovrum,toalett. Gärna en inglasad farstukvist ???? Finns detta hus... ????? VAAART! Vad ska jag göra??? SUCK! Trippel suck!

Hej hej!

Tänkte bara slänga in ett "jag lever inlägg" .... Igår kom vi hem från underbara Turkiet. Vi har haft de sååå underbart sköönt.. Inte under 30 grader en dag.. Enstaka moln.. mat i massor... Bilder slänger jag in senare när jag fått dom av Emma.. Vi har typ solat och ätit kan man förkorta vår resa. :) har typ inte lämnat poolen alls. va ner till havet någon minut men jag gillar inte sand eller saltvatten :) Ne nu ska ja kika runt efter nya gardiner!

Bye bye Sweden...

Nu åker vi snart! Ska bli sååå underbart skööönt. Som jag längtat! Bye bye Sweden!

tänk

Kan du lita på din "vänner"???

Ett ynka litet skift kvar...

Yessss.. Snart¨åker vi.. Imorgon klockan 01.30 åker vi mot Arlanda.. Jag och Nelly ska städa övervåningen idag så den är fin när vi kommer hem. Får hoppas på att hon är hjälpsam. Städa är inte hennes starka sida direkt.. Igår vart de en löptur.. Sprang 4.5an på tid.. Tiden vart 18:30. Rätt nöjd faktiskt. Sen skulle ja träna med mamma på gymet uppe.. 100 spänn för drop. Jag trodde inte mina öron när dom sa de men tydligen va de sant. Fy fan alltså.. Imorgon ska jag och Nelly upp till Katt aoch Filppa i huset och hälsa på på fm. Sen ska Nelly till mormor så vi hinner röjja upp här hemma och packa. VIll ha rent och fint när man kommer hem. Ska försöka hinna med ett spinningpass med. Ne nu ska ja dricka lite kaffe och sen dra igång på städa. Sen ska vi väll ut en sväng och leka lite.. Ha en bra dag!

tack

Kan folk bara börja prata klarspråk!? Fråga om de är något eller säga om något är fel. Och helst! TALA SANNING.

Multisport....

Samma som förra året sitter jag nu här och ångrar att jag inte deltog... Fast iår försökte jag iaf få med mig en att tävla med.. Jag blir så grymt taggad att se alla springa och kämpa. :) Är väldigt usel på att blogga men jag känner att jag har tusen andra saker i mitt huvud just nu. Få ihop dagarna liksom... På fredag natt åker vi till Turkiet.. Skabli så grymt sköööönt.. Veckan som kommer består av: Söndag: Spinning, ner till mamma en sväng Måndag: Jobba förmiddag, Spinning, Innebandyträning. Nelly ska sva hos farmor. Tisdag: JObba förmiddag, Innebandyträning? Zumba? Pump? Onsdag: Löptur,Jobba eftermiddag Torsdag: Promenad, Jobba eftermiddag Fredag: Packa,städa,Spinning? Innebandymatch? Blir väll allt annat också dom dagarna. Alla måsten! Men men... Nu ska jag gör nå annat!

RSS 2.0