Lördag!

ja så va de lördag igen!... Sitter nu med min abtronic på..haha måste blir lite skärpning nu.. Är så jävla slö!

Igår satt jag å emam här hemma å mös.. åt tacolasange..Så otroooligt jäkla gott..

Fan va verkligen inte på skriv humör idag så skriver mer någon annan gång.!

Ny dag,Ny tag!

Jaha va har hänt sist man skrev då..

Julen är iaf över för i år.. Fiint de..men de va mysigt så länge de vara.. Kunde dock vart lte mer snö om jag fick betsäma men nu får jag juh inte bestäma över de..!

Juldagen va de att man va hos karro för..Myspys.. Lär de sig att öppna vinflaska på ett annorlunda sätt.. Sätt i en spik å slå med en hammare.. Sen tar du å drar ur spiken.. eller så kan du slå med hammaren tills korken åker ner i flaska.. Jag rekomenderar de fösta för de skvätter lite väl mycket när korken åker i.. Sen vart de folkan.. Där va de mycket folk..så mycket att man vart bilnd haha eller så va de för vinet man vart blind..va vet ja.. trev ligt va de iaf..

Igår va man inte till vialbo.. Och där va man juh inte ensam om man säger så.. va fler som va sugen att spendera sina pengar .. Men gud måste glömt gett mig tålamod så jag åkte hem tomhänt..eller hitta en klänning på stadium..de fick duga.. Ska åka in idag å göra ett nytt försök..få se om jag får med mig nå mer hem då,.. blir nog ett besök på make up store också idag..:P VIKTIGT!...

Nyår då? Jo jag styr upp något där ja. Middag trevligt!

PS..Dogulas har blivet pappa till tre knoddar!

Tar mitt liv!

fan nu kna de inte bli så mycket värre alltså.. Fan va less jag blir..Fick precis reda på att jag har redan fått min slutlön från ovako.. kul jag som trodde jag skulle få den på fredag men icke.. Så nu har jag inte handlat nå julklappar ingenting.. Så blir de juh dagen å nyårs afton.. ja vad ska jag göra då? jag har 68 kronor på mitt konto.. Kanke ska köpa mig ett rep som jag kan hänga mig i för dom pengarna... Kanske vore de bästa.. Fan va less jag blir på mig själv.. Jävla jävla skit..! Ne nu ska jag dra nå gammal över mig !


ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH va jag är less på att gå hemma åå ja jag söker jobba varje dag de gör ja... !

Julmusik!

Har laddat ner massa julmusik nu.. tror de är därför jag inte haft någon julstämmning fr jag inte haft någon musik.. Så nu är daniel tokig.. Jag får sitta med hörlurar på mig sen kommer de en kudde farande ibland för då råkar man sjunga lite för högt..! haha men men! de bjuder ja på.. bara jag får sjunga haha!

Nu är jag typ frisk..Ja då är daniel hemma haha! Tänk att de är då fan!

Grymt sugen på att åka till norge å jobba ja nu mellan januari - mars.. sen komma hem sen jobba över sommaren på ovako..sen drar man till thailand dec - feb och kommer hem i början av mars sen börjar man jobba på ovako igen .. är så grymt sugen på den iden... Jag älskar den med andra ord.. Ska kolla upp lite mer om jobb i norge.. Iiiihhhhhhhhh tänk tre månader i thailand..krabi phi phi island...Nee den tanken r helt overklig..

Jeeje..ne undra om jag ska bege mig mot systemet vart så otroligt sugen på att tända massa ljus å bara dricka glögg och äta pepparkakor... de konstiga är att jag inte tycker om glögg...HUM!? men jag vart sugen på de..skulle vara så mysigt..! haha!

Jul!

Ja snart är de julafton och jag har typ inte köpt en ända present.. känns väll lite sisådär men får väll ta tag i de också någon dag.. Då tid finnes i mitt hemskt hetsig liv.. Med tanke på att man är en sån upptagen person.. Eller nej hur va de egentligen? Ja inte är jag då då minsta upptagen. kÄnns som om jag har minst i värden att göra..eller bara tråkiga saker å de är inget man tar för sig av... Men men skärpning! Jajjemen!

Julbord i lördags. .va väll sådär..trodde de skulle vara grymt mycket roligare men icke.. Sköönt att halsflussen ahr lagt sig iaf..

Nu sitterjag å väntar på att klockan ska bli elva..då ska jag å kexet ut å ta en promenad.. kan mycket väl behövas.. Med tanke på att jag låg inne hela jäkla dagen igår..blir så trött på mig själv så fy...Sen blir de jobba vid 5.. Servera ute på hedåsen..Jeeeje..:P Ne nu sak jag inte klaga när jag ÄNTLIGEN får jobba...

Jaha va ska man sitte å skriva mer då för att tiden ska gå.Njaaa de vette tusan.. Gott om fantasi va de ont om iaf..Som vanligt de..

Nyår då? ja va händer då? ka juh hoppas att d ekomemr massa snö så man kan ut åka skoter och grilla korv på förmiddage/eftermiddagen sen tror jag närmare bästmäm att jag ska ha en lite nyår middag här hemma.. Ja de ska jag nog tammetusan ha...Då har jag något att pyssla med iaf..tre rättermiddag! Undra va man ska bjuda på då? skagentoast är väll de ända men är 100 på haha ...

Ne nu har jag fått några minuter av min dag att gå.. men ha de bra!

Heeeej!

Tvi tvi tvi!

Säger ja då bara fa... hur kan man bli sjuk bara sådär..kände inget igår morse när jag vakna sen under dagen när jag jobba fick jag mer å mer ont i halsen..rusa till apoteket å ladda på mig för vill juh inte bli sjuk när jag ska äta julbord på lördag! Sen nu inatt inte sovit nått typ..legat uppe å kollat tv... FAAAAN jag vill inte blir sjuk!

Nu när man ändå är vaken så tidigt ska jag gå bort å kolla om de finns nån drop in tid för att klippa sig.. Jag å pensionärerna.... De är hääärligt.. va på maxi idag också..prick åtta när dom öppnar hahahaha! JA de är juh en varningstriangel på mig snart! Kankse man måste gå å hyra nån filkm sen..Är juh bara skit på tv..

Jaja nu ska jag göramig klar... hörs då HEJ!

Uppdatering!

Jaha va har hänt sen sist man skrev då? Ja rätt mycket man lever juh ett hetsig liv..

Amanda vann inte idol.. Å de grät ja en hel del för..även fast jag tycker de är bra att hon inte vann för då måte s´hon sjunga ett idol album om hon vinner men nu behöver hon inte de som tur är..de är en bra sak iaf med att komma tvåa.. Sen går alltid tvåan längre än ettan ...Man måste tänka positivt haha!
Men va ska man nu göra på fredagarna när inte idol finns? JA de är den stora frågan..Inegn marie å emma som kommer över och för ett jäkla liv haha!

Å jag är arbetslös vliket som går mig på nerverna.. Jag blir tokig..Klättrar här hemm efter väggarna..Så är de nån som vet vad dom behöver folk..Så tell me.. Jag vill verkligen jobba!

Mmhhmmm... i lördags va vi till Gabbs å sjöng sing star ja malin karro.. Ruskigt roligt..Men tyvärr så banga alla tre för utgång så jag fick allt gå ut själv.. Tur att min punkis skulle ut hon med.. Dansa å hade skojj!

Idag har jag hunnit med mycket.. sov rätt länge.. va ska man annars göra när man är Arbetslös.. Sen gick jag å handla lite , fixa lite mat gick å hämta Pisspottan å va hundvakt hos han! Sen kom Malle in så drack vi lite kaffe sen tog vi pisspottan på långpromenad..sen vart de en vända å sola..Mycket viktigt...
I morgon skla jag jobba! YEEEEAAAHHH va hääärligt..ska jobba lunch på mulles..sens ka jag jobba på mässen torsdag fredag måndag! De är iaf nått...!

Ne nu Noddan får du allt vara nöjd med min uppdatering.. För nu orkar jag inte skriva mer..inte så mycket till Fantasi jag eller.. Gud måste glömt och gett mig fantasi och ett tålamod.. Men de är väll de man får leva med.. man kan inte få allt här i världen..Hur skulle de då se ut haha! 

Jajajajajjajaja bläää va tråkigt.. Ne nu ska jag dyka ner i soffan
!

tjooooh Flöjt.!

OBs...Måste de regna 10 december..ska deinte snöa då..är så otroligt trött på detta väder så¨jag skulle kunna spy...Ge mig SNÖÖÖÖÖÖ! eller sommar typ 30 grader varmt... TACKAR!

RSS 2.0