Lördag

Ligger i soffan och kollar på fångarna på fortet äter jordgubbar och dricker pepsimax .. Nelly ligger hör bredvid mig med hög feber . Hon princip piper och gnäller lite, sen somnar hon .. Äter inget, är glad så länge hon dricker .
Får se hur denna natt blir ..
Borde vara förbjudet för barn att vara sjuka. Man känner sig så himla hjälplös och dum ..
Hoppas på en bättre dag imorgon ..

Innan ja upptäckte hennes feber imorse så höll ja på bli tokig . Tillslut satt ja mig i bilen och åkt x antal mig med henne .. Hon va tyst i bilen och sov ibland . Från att gråtit och skriket hela natten ..
Hon va inte speciellt varm då men klaga på öron och hals .. Hoppas hon piggnar på sig fort ..
Men helgen vart inte alls som de va tänkt . Emelie och Daniel är hemma så dom skulle dra och bada idag men de gick ju inte . Hon skulle sova hos mormor så dom fick tid ihop så vi kunde städa ur lägenheten .. Men nu sover hon hemma .

Nä nu ska ja blunda lite på soffan tror ja allt ! ❤


Torsdag

Orkar inte skriva något ...
Halsont och helt slut i kroppen ..
Glad påsk ❤


Onsdag

Denna blogg är knepig nu .
Nu kom inlägget upp ja skrev i måndags :)

Sitter just nu och solar mig på en otroligt rörig altan . Måste åka till tippen någon dag med allt skit så man kan börja använda altanen :) men har hittat en plats ja kan sitta och njuta av solens strålar ;)

Har vart ute på en morgonpromenad . Så härligt med massa sol och bara vägar.. Inga is eller snö så de är bara gå :)

Idag har jag lovat Nelly att gå och bada, gissa en som vart överlycklig :) inte va de då jag iaf :) men vad gör man inte för den lilla :)

Igår va vi till Mvc . Alla värden va bra, hjärtljudet låg på 155 ..
Varje gång vi har lyssnat på hjärtljudet så har de legat över 150 .. Då sägs de att de blir en tjej .. Nelly när hon låg i magen låg hon mellan 130-140 .. Då sägs de att de är en pojk .. Men de stämde då inte . Och på ul sa dom att dom trodde ja hade en pojk i magen :) får se vad som kommer upp ..
Har gått upp fem kg sen inskrivningsvikten .. Väger mig enbart när ja är på Mvc då de känns som de kvittar .. Jag går upp de ja går upp .! Men ja försöker att inte äta pizza 7 dagar i veckan . Godis går de sämre med , men går ta tag i de efter :)
När vi mätte magen så är den mindre än magen ja hade med Nelly . Nelly låg över kurvan och nu ligger ja mitt på ..
Vägde 4 kg mer med Nelly också :)

Fan andra gången polisen kommer nu när ja sitter ute .. Samt att ja såg dom när ja va ute och gick.. Bra att dom visar att dom finns :)

Uscha skulle kunna döda för ett glas med pepsi Max, is och citron !! Tur polisen är här :)

Ne nu är de bara struntprat här !
Ha en bra dag ❤


Meeeen

Nu fattar ja inget !
Bilderna hade ja lagt in i torsdags . Har hänt en heldel sen dess .. Men men bu får ni se dom ändå :)

Börjar bli ett hem här hemma men de är mycket kvar ..
Men är mest såna saker ja inte kan göra själv ..
Skruva upp hyllor och byta gardinstänger osv :) men tycker synd om Simon som typ får jobba dygnet runt . Så fort han kommer hem från jobbet så får han massa jobb här hemma . ❤

Idag kom iaf taklampor upp .. Både i kök och vardagsrum.. Men känns som en byggplats här . Är saker och verktyg lite här och där .. Men de används ju :)
Källaren ska vi inte ens prata om :)

Dom två toaletterna får ja ingen ordning alls på . Dom är fula hur man än gör. Har iofs inte ens försökt där för de känns hopplöst ..
Lika väggen i vardagsrummet .. Den hemska gräsliga väggen .. Men men bär pengar finnes :) då ska även golv fixas i köket och en vägg i vardagsrummet ..
Men rom byggdes inte på en dag försöker ja intala mig själv :)
Vet iaf hur jag/vi vill ha de . Men pengar måste fyllas på . Sen kommer de ju en liten om cirka tio veckor också :))

Ha det :)

https://cdn2.cdnme.se/342059/7-3/pic_5150a3cc9606ee7d9857a511.jpg">https://cdn1.cdnme.se/342059/7-3/pic_5150a3cc9606ee7d9857a511.jpg">https://cdn2.cdnme.se/342059/7-3/pic_5150a3cc9606ee7d9857a511.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/342059/7-3/pic_5150a3cc9606ee7d9857a511.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/342059/7-3/pic_5151d7eae087c33b5eebcd5e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/342059/7-3/pic_5151d7eae087c33b5eebcd5e.jpg" class="image">


Måndag ..


Onsdag

Idag blir de en städdag i lägenheten och bara ta de lugnt inför de som komma skall .. Kommer blir några hemska dagar sen att tömma lägenheten men sen så :)

Åh har egentligen Inge att skriva ..
Idag åker Nelly till hennes pappa och ja hoppas vi hinner klart med hennes rum tills hon kommer hem så man har de som en liten överraskning :)) iiiihhhh tror de kommer bli super bra :)


Tisdag

Ligger och vilar lite på soffan, eller vilar är väll att ta i . Nelly gör allt för jag inte ska ligga still. Har även massa mat på spisen .. De tråkiga är att ja blir illamående bar ja tänker på maten eller känner lukten av den ... Vad hände liksom ?

Har vart i radhuset på fm, körde dit massa lådor och packa upp massa lådor.. Måla klart trappen under . De och räcka för idag .
Nu har ja så sjukt ont av foglossningar ..
Varje steg känns som jag ska dö ..
Har ju även vart ute på en lite promenad med :/

Ska strax åka och låsa upp i radhuset och lämna lite kaffe till pappa som ska tapetsera klart .
Så imorgon blir de till att städa där .. Sen vänta på möblerna så gör ja och Simon ett ryck här hemma sen och flyttar de mesta !!!

Nu ska ja sätta upp håret på Nelly !


Helgen slut

Sitter i soffan nu nyduschad, ny tränad och nyäten :)
Korv med bröd . Blir mycket sånt nu när man är i radhuset typ hela tiden . En del pizza också ;) men va gör de om 200 år ..

Idag har de hänt grejer !!
Pappa och Simon har gjort mycket i Nellys rum, soffan är på plats, hallen är klar med möbler osv .
Nu väntar vi bara på resten av möblerna .

Ne har inte tid lär försöka få ungen att sova !!!!


Hur ska man nå fram ?

Jag vet inte vad jag ska göra ?
Jag når inte fram till Nelly och kunna kommunicera med henne och de gör mig så frustrerad ..
Säger jag Nelly sluta skrik när du pratar för klockan är jättetidigt på morgon, då skriker hon liiite högre.. Säger ja inget så fortsätter hon ändå .. Hur gör ja då ?
Säger ja Nelly dax att städa, Ne då kan hon inte städa och de blir ett jäkla liv. Grin och skrik .. All mat ja lagar tycker hon är äcklig och hon äter verkligen inte . Sen är hon hungrig och vill småäta och ja försöker att stå på mig men man vill ju inte att hon ska behöva lägga sig hungrig ..
När de är dax att sova är jag den dummaste mamman i världen och hon vill bara vara hos sin snälla pappas som är världens bästa pappa .. Jag vet också att hon inte menar de så men är jäkligt drygt att höra de . Och att man alltid ska bråka på kvällarna vid läggdags .. De ger mig så dåligt samvete när hon väl somnar .. Hon testar mig på allt och ja känner att ja inte räcker till och många gånger vill ja bara sätta mig ner och gråta för ja kan inte vara den där perfekta och pedagogiska mamman som alltid pratat lugnt och tydligt med mitt barn . Ja har försökt de med men då lyssnar hon inte för fem öre . Höjer ja rösten börjar hon gråta och de vill ja inte heller, vill inte göra henne ledsen .!
Hon kör med allt och pekar, hon kan inte ta upp något om hon tappar, då ska ja göra de annars skriker hon rätt ut ..
Hon kan inte ta på sig täcke själv då måste ja bädda henne hela tiden de räcker inte med en gång utan minst tio gånger ..


Jaja söndags problem .. Eller vardagsproblem ...


Söndag ...

Ligger i soffan med en Nelly som vägra att somna om.. Nu gör hon allt för att hålla mig vaken .! Och de gör hon rätt bra :)

Helgen vart väll inte som jag tänkte mig men va gör de . Simons pappa och hans dam kom upp på besök .
Kan inte göra så mycket i radhuset egentligen..
Väntar på möbler, sen är de mest att packa från den gamla . Sen har ja ju sålt alla möbler från den gamla bara tvättmaskin och nellys rum som ska med till de nya .!
Men Nelly åker till Andreas ons till söndag så vi får göra de mesta då . Just nu bor vi i en ända röra .! Men de blir bra när de är klart :)

Åh nu börjar ja bli hungrig också !!
Typiskt .!

Ha en bra söndag !


Torsdag

Dagarna bara rusar förbi , känns som ja inte ens vet vad de är för dag ..
Dagen har ja tillbringat i radhuset med sällskap av even och pappa !
Nu på kvällen är Emma och Sandra och Simon där .. Allt tar längre tid än man tror, och den ena saken leder till den andra !!

Stort tack till even som hjälper till så himla mycket ! Tack vare henne är mycket mer klart än de skulle varit ..

Får se vad som kan göras imorgon . Skulle behöva måla listerna till nellys rum och slipa av väggarna .! Men Nelly är med mig hela dagen imorgon och de är inte så kul för henne att va där .. Kanske tar en paus imorgon .. Och får köra på lite i helgen igen så får hon vara hos mamma och pappa ..
Min kropp vill inte samarbeta med mig heller så en paus kanske är de bästa ..


Onsdag

Precis kommit hem efter ha vart i radhuset !! Jisses..
Min svank värker till tusen .
Men nu är köket klart eller va man ska säga ! Visst skulle man vilja lägga nytt golv och de men för tillfälligt får de duga . Vardagsrummet är också klart.
Simon är där nu och målar taket . Trappen är målad första svängen ...
Spaljen målar even klart imorgon .
Panelen ner i källaren är klar och jag har målat väggen över den en gång .
Alltså finns hur mycket som helst att göra men man får begränsa sig .. Och ta de värsta nu .. Sen är de sovrummen kvar innan vi kan flytta dit :)
Räknar med att kunna flytta in till nästa helg .! På söndagen borde allt va på plats .. Så har över en vecka på oss .:) men bara nedervåningen blir klar så kan man städa av den och ställa in soffa och åka till Ikea och köpa allt som ska upp på väggarna i hallen. Samt lådor till garderoberna uppe så de blir ordning direkt där .!
Nu är ja helt slut!

Tack och gonatt !!!


Fyfan

Slog precis ner röven i soffan och fått i mig lite mat . Jag känner mig helt slut. Har iaf målat köket klart idag och even har målat panelen i hallen .
Men kände att de räckte för idag, börja värka i svank och bäcken så packa ihop och åkte hem .

När ja kom dit i morse vart ja livrädd !! De såg hemskt ut ! Värre än ja tänkt mig .. Men köpte tio liter vit färg och spackel så får lösa vardagsrummet och sovrummet så tillfälligt . Nellys tapeter är inhandlade samt spackel så nu behöver ja vara hjälp så kommer dom på plats .. Lär köpa vit färg till listerna imorgon också för dom ser pissgula ut . Men men bara göra de bästa av allt . Helst av allt skulle ja vilja lägg in ett nytt golv i köket också .. Ska prata lite med Simon om de . Bara nå billigt golv skulle göra stooooor skillnad .
Trots spackel och tio liter extra färg så håller budgeten än . Drar iväg lite om vi lägger in nytt golv men de är väll inte hela världen .! Är de någon som är bra på spackla så får den gärna hjälpa mig imorgon fm så ja kan måla vardagsrummet ;) har vanligt spackel och sånthär man bara sprutar i hålet :)
Måla kan ja ! Och de är inte mycket alls som behövs spacklas . Inte i vardagsrummet iaf .

Nu får min tös komma snart så ja får pussa lite !


Tiiiiiiisdag !!

Ligger i sängen och kan verkligen inte somna om .
Har så himla mycket i mitt huvud nu så är för exalterad för att somna om .
Idag klockan nio på fm får jag nyckeln till lägenheten :))
Ska åka direkt dit och kolla hur mycket tapeter som behövs så åka och beställa de på happy homes .
Sen blir de promenad med Sandra .
Kanske klämmer in en lunch också med Sandra och Linda , äta måste man ju liksom .:)
Sen blir de nog till att hämta ut färg till köket, kanske man ska börja måla !?
Skulle vilja köra dit saker också men vet inte vart jag ska börja .
De löser sig nog i slutänden.
Mäta lite så jag ser vad som ska handlas från Ikea på lördag osv osv ..
Iiihhh kan inte sova :))

Ne kanske man ska stiga upp och äta lite frukost och kolla Nyhetsmorgon då.
Ikväll kommer finaste Nelly hem också ❤

Ha en bra dag :)


Måndag

Har precis ätit frukost och ska strax göra mig klar för en promenad med Sandra :)
Sen får vi se vad ja tar tag i . Finns ju en heldel om man säger så . Men vill inte leva med massa kartonger utan vill packa köra iväg och packa upp . Sen hämta nytt :) kanske ska lägga ut stolar och och matbord samt rumsbord .. De ska ju också säljas:)

Till kvällen blir de ett Spinning activio pass ! Du kommer väll och testar;)

Ligger i soffan och känner rörelserna i magen .! De är inte ofta, tror ja har en lugn bebis i magen :) eller så har den massor av plats än så länge !:)

Ne dax att duka av frukosten och höra sig klar ..

Saknar min lady !!!

Ha det !


Söndag ..

Helgen har passerat, vart en lugn sådan.

Lördags vakna vi, åt lite frukost och begav oss ut på promenad för att sen åka till Valbo och leta möbler !
Vi prova massa sängar ! Jag blir tokig på sängar, jag skiter i säng! Typ :)
Vi har bestämt oss nu för att beställa matsalsbord, säng och vardagsrumsbord från en internet sida och få de levererat till dörren.
Soffan har vi ju redan hemma :)
Iih vill bara flytta nu !!!!
Eller jag vill få allt klart :)

Sen när hemmet är klart får man ta tag i allt bebis ska ha och allt som ska fixas med de .
Vi har iaf säng, bilstol, babysiter och skötbädd :)

Idag vart de hotellfrulle i högbo !
Jisses va mätt ja vart, hem och sov lite sen va de dax för Spinning !
Avsluta kvällen hemma hos Emma och Sandra med Bingolotto :)
Där de vart vinst för min del ;)

Ha det ❤


Freeeedag ❤

Vet inte men ja gillar fredagarna även fast ja är ledig alla andra dagar :)
De ända felet är att Nelly åker till à idag.
Jag och Simon ska passa på att bara umgås och vara innan flyttkaos och allt drar igång nästa vecka :) längtar faktiskt till de , va och kolla på tapeter till nellys rum igår . De får bli en vägg men vita stjärnor och beige i botten och resten av rummet . Eller om ja tar vitt överallt och en vägg med svarta stjärnor . Men beige och rosa är fint ihop och hon har vita möbler och rosa på typ gardiner lampor osv . Hmm aa får visa Simon och fråga vad han tycker ..

Ha en bra fredag ❤


Väntar ..

De är typ de ja gör om dagarna :)
Nu väntar ja på att klockan ska bli tolv så ska ja möta upp Sandra för lunch . Vart en härlig promenad så fick energi för att fixa till mig lite .
Sminka mig, fixa håret och ta på sig något annat än mysbyxor :)
Sen bär de av till banken :)


Torsdag

HJÄÄälp, jag börjar känna mig sjuk!!
Jag vill inte, svider i min hals och snorig
Men behöver ju inte bli något men ändå bara känslan skrämmer mig lite .
Följde med Simon på gymet igår så idag har ja träningsvärk i rumpa och ben. Även träningsvärk i bröst och axlar sen ja gyma med even :) härligt

Idag är de också härligt väder så ska ta mig en promenad med Sandra nu på fm . Jag älskar när man kommer ut på fm, ger så mycket energi :)

Förövrigt så vet jag inte alls vad som händer idag .. Jag och Nelly har noll planer efter klockan 14 ..

Nu ska vi sätta lite fart här hemma så Nelly kan åka till dagis ..

Dagens frukost :)


Möbler

Jag har letat och letat efter möbler utan resultat.
Jag är rätt snål också och vill inte betala hur mycket som helst..
Så hittar jag en sida, så verkar de inte att gå att beställa utan man måste åka dit.
Den ligger i Norrköpnig...
 


Åh..

Finns så himla mycket fint ..
 


Onsdag ..

Pjuh.
Sitter i soffan och andas lite..
Nelly är på dagis och ja har faktiskt fått en hel del gjort..
En promenad med Sandra i de fina vädret gav mig massor av energi.
Så nu har ja städat här hemma, torkat av golven och pysslat lite.
Men mina röda gardiner får hänga kvar, vi flyttar juh snart så kommer göra vår i vårt nya hem !
Som jag längtar alltså.
 
Har även skrivet en lista på saker som behövs till bebis.
Känner mig lugn men de är rätt mycket småsaker som man inte tänker på.
Gjorde även en lista vad som ska handlas till varje rum i nya hemmet .
Jag vill bara få allt klart just nu och bara sitta i vår nya soffa och känna känslan att jag är nöjd .
 
Idag vart de en ny säng till de lilla livet i magen.
Skulle vänta med de men köpte en begagnad till så bra pris så kunde inte hålla mig ..
Jag törs inte köpa något blått även fast hon tyckte de va en kille på UL ..
Jag vill juh ändå ha blått om de är en pojk och rosa om de är en filcka..
Jag vill de, man måste inte men jag tycker de är lite trist med neutralt, så vissa saker få helt enkelt vänta :)
Finns så himla mycket fiiiiint..
Älskar ljusblått och allt som har med stjärnor att göra :)
 
Jag satt och kolla på massa bilder och vart väldigt sugen på att ha baby shower.
De skulle vara så himla mysigt .
Men får se :)
Jag fyller juh i april också..
Sen vill ja ha någon form av middag eller fika i vårt nya hem också :)
 
 

Tisdag ..

But Hello :)
Sitter och kollar på lite kryssningar men blir lika förbannad varje gång och skiter i det.
Ska de va så himla svårt att boka en kryssning?
Ja, för mig Marie Erica Jönsson så verkar de va de..
Varför inte bara välja hytt sen buss till och från båten..
Klart och betalt..
Ne man ska välja massa annat trams och inget stämmer med anslutningsbussarna.
Men men!
Vi kan vra hemma också och spara pengar :)
 
Vi går mot en ledig helg tillsammans och vill hitta på något men vad?
 
Nelly är på dagis och leker med alla sina kompisar.
Hon har juh vart hemma i två veckor nu så hon tyckte de va super kul att får åka till dagis idag!
Igår va jag och hon på parkbadet.
Jäklar vilken tuffing jag hade med mig.
Vi åkte forsen om och om igen
Vi åkte gula rutschekanan om och om igen ..
Hon åkte den blåa barnrutschekanan själv..
osv osv osv..
Gissa en som va trött igår kväll..
Jo de va JAG de :)
Helt slut!
 
Idag är en lugn dag, har tagit rätt på lite tvätt, tvättat lite, vart ut på promis, plockat i och ur diskmaskin osv..
Förberett kvällsmaten..
De är inte skit kul att gå hemma men de är skönt också.
Nu gym med even! :)

Måndag

Ligger i sängen och kan verkligen inte somna om . Ryggen värker och mina tankar är på flytt och pengar osv :)
Nelly sover som en stock än .

Idag har jag lovat att vi ska åka till mamma mu på parkbadet och bada ! Nelly har tjatat om de i veckor, och vi båda är ju lediga idag så varför inte liksom :)
Skulle behövt en sväng till Valbo med, ungen har inga byxor . Hon är så lång men alldeles för smal i midjan så i ha byxor passar henne känns de som. Hon är som en rak pinne :)
Kanske internet handlar lite åt henne så slipper jag åka in ;) måste iaf försöka få med mig Simon och bestämma matsalsbord ..

Jag kan inte gå in på andras bloggar eller min egen .. Alla som har blogg.se . Är de bara mig den i te funkar för ?

Helgen har vart bra .
Nelly ville helt plötsligt åka skridskor igår så va bara passa på. Vi åkte till torsåker och hon gjorde de utan sura miner. Bara ett leende på dom läpparna :) lunch hos mamma och pappa sen avsluta vi dagen på kalas i storvik ..

Fan klockan är 07.02 just nu ja borde somna om men ja kan inte.
Tänker på möbler, tapeter, allt som ska köpas för att de sk blir bra..
Krokar för ytterkläder , hyllplan till hallen.. Ställningar att ställa in i garderober osv osv .
Simon ville även kolla på en kryssning till helgen.. Nelly är hos sin pappa så vi blir själva och är ju kul att passa på att göra något. Sen blir de ju rust och flytt helgerna som kommer ;) de visar sig :)

Ha en bra måndag ❤


Freeeeedag !!!!

Fattar inte varför ja sover så himla dåligt på nätterna för, jag blir tokig !

Idag blir en lugn dag, jag och Nelly har precis ätit lite frukost och ska gå ner till kiwans och kolla om de finns någon tröja jag kan ha på mig ikväll!
Har ju inte såååånt stort utbud på festkläder just nu om man säger så . Vill ha någon snygg långärmad tröja som jag kan ha till ett par svarta jeans . Enkelt och snyggt !
Men ska jag vara ärlig så vill jag helst va hemma i soffan, men man lär väll ställa upp ibland på den man älskar :) så är bara bita ihop liksom :)

Får se vad helgen bjuder på. Jag vill till Valbo och kolla matsalsmöbler och rumsbord så då är de Simons tur att ställa upp :)

Ne nu ska vi göra oss redo för bruket :)

Ha en bra helg ❤


RSS 2.0