AMANDA JENSEN!

Den tjejen gör mig verkligen galen..Idag när hon sjöng hallelulja eller hur de stavas satt jag och stortjöt..så jävla bra sen när hon sjöng the one lika så..sen varje repris så kom tårarna sen när hon gick vidare till globen grina jag ännu mer..va är de för fel..JÄVLA GRYM tjej! helt otroligt!

Hääärligt damer..!

Igår vart den en toppen kväll! Marie och emma va här å käka tacolasange..sen vart de idol..sen efter ett tag börja emma dansa..sen dansa jag å sen marie..sen stog vi här å tok dansa som ett par idioter..sen sluta punkis å då kom hon hit.. Haha! Riktigt roligt va de iaf..länge sen de va så kul nykter.. :)

Idag då..ja då ska man till byn å kolla hur livet står till där..sen i morgon är de match!

Gordon på besök!

Har precis kommit hem..har släpat runt gordon runt hälsans stig haha! men de gick bra..tog den tid de tog men kul hade vi iaf.. Nu är han här på besök och förstör deras leksaksråttor...och skäller gör han också..Jäkla sattyg...!

Idag ska jag jobba natt! Trevligt..inte många skift kvar nu sen är man arbetslös.. Tråkigt.. Har vart helnöjd med mitt jobb iaf..de bästa lagkamraterna,.så sant så sant..!

Varing för ras!

NU sitter man och väntar på att maten ska bli klar..vart hur nöjd som helst med den när jag provsmaka! Men man är juh kock sååå..:p Chili con carne med ris..Så jäkla gott..!

Idag ska man jobba em..missar man idol..men idag åker nog andreas eller mattias..tror ja!

Lägenheten.? JA den tar sig men lånt ifårn klar!.. Åh va less jag är på allt!

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras

Underbart!

I helgen va vi i karlstad.. Bodde på hotell å hade de jätte bra! Åt super god mat och en bra konsert..De va verkligen underbart!

Sen nu .. Hem till verkligheten..En stökig lägenhet som stinker kattpiss.. De är kärlek de.. dax att kastrear den lille.. Är helt tokig är hemma..kissar lite här å där nu när de är kartonger överallt.. Jag blir tokig..jag som hatar när de är stökigt.. Men nu är iaf våran andra lägenhet färdig rustad..Vart grymt jäkla bra!
Ska hämta ut soffan idag också.. Sen i helgen blir de till att köra massa saker..för på måndag ska denna lya vara tom..Orkar inte bo såhär nå mer haha jag hatar de verkligen..skönt att gå till jobbet för att slippa vara hemma!

Ne nu ska jag ut å gå eller något orkar inte vara här..!
'
Heeej!!


RSS 2.0