Helgen

Idag är de riktigt höst väder ute. Brrrr hatar de.. Håller på att laga lite mat nu till Danne kommer hem på lunchen..På menyn idag r de : Hemgjord Potatisms med köttbullar och brunsås. Samt Gurka och lingonsylt. Riktigt gott ska de bli.

Helgen då..
På fredag kväll va de träning sen vart de Idol hemma hos linnea.. Men ska inte den där jäkla Sam åka ur snart? Hur bra är han? Inte bra alls.. Å hur tusan kan de stå mellan AMANDA OCh mattias..Ne fattar inte..Skärpning Svenska folket haha!

Lördagen : Match mot Domnarvet.. Ser rikitgt bra ut och RUSKIGT roligt att lira 1-2 perioden.. 3 perioden va hände med den? Fattar liksom inte helt knäckt över den där jäkla mcthen..Hur kunde de gå så snet? aaa de vette tusan..
Åker och hämtar upp Punkis å drar till byn och dränker sina sorger med Sprit.. Sofie får sig en upplevelse hur de är att vara på byfest.. :P drar till gästis där de är riktigt skoj men jag och sofie får för oss att åka in till viken.. Där de va PROPPAT med folk å gick inte att rör sig!

Söndagen: Soffdagen....!

Torsåker!

Fan va roligt med en byfest igen..va kanske hur längesen som helst.. De bästa av allt är att Sofie ska med..KOmmer bli så roligt..Stripshow å sånt.. Hihi!

Snart flyttar vi.. men har fortfarnade inte blivet av med våran..men får svar i morgon av en om han vill ha den! HOPPAS....

Lördag är de match också..HUm!? Tagga! YESSS!

Säger bara LARS WINNERBÄCK _ OM DU LÄMNADE MIG NU!

Katthus!

Ja odag är de fullt hus här hemma.. Har katrins katter här också. Ska se om de kan bli nå bebisar! Just nu körs de för fullt i hallen haha* Bara hoppas att de blir nå bebisar haha!

Jadu med våran lägenhet går de sämre..ingen som vill ha den.Typiskt.. Skulle vara skönt att bli av med den å slippa stå med dubbla hyror... men icke..

Så de får bara bli en liten rust nu i den nya sen ta en större senare...bara gööra de som verkligen behövs nu..Typ sovrummet..

Sitter å väntar på att danne ska komma hem å äta..Kokt potatis med köttbullar och brunsås och lingonsyl och gurka är på menyn idag! Mums va gott de ska bli..sen ska vi till tigrens och beställa matsalsmöbler.... Jipppieeeeeeeee,,,, Sen åker jag nog in till Sofie innan träningen!

Helg!

Nu är de snart helg..Ska bli så otrooooligt jäkla sköönt. Men först har jag en natt kvar att jobba! Men de ska jag klarA..

Ska snart ut å gå en sväng.. Fiint väder juh!

Åh lääängtar till 1 november så vi får börja rusta våran lägenhet. Kommer bli så braa..Sen bara att bo i sandviken känns jätte bra! Läängtra tillbaka.. Till min punkis.. !

JA gott om fantasi va de ont om idag.. va ska man skirva egentligen ? haha!

Eeehhhhh Hej då!


Jobba!

Jaha ska man snart gå å jobba då..inte mde minsta ugen på de faktiskt. Men va gör man inte när de är beodrad övertid..bara gå ddit å se glad ut. Men de blir juh pengar å dom är alltid välkommna just nu!

Ídag har man inte gjort så mycket.. Vakna vid tio så då bar de iväg till gymet med bettan! Sen sola jag lite, swen vart de några simtag.. :) Riktigt sköönt faktiskt.!

De ända som är kvar nu med flytten är att banken ska godkänna föreningen vi ska flytta till! Sen är de klart! Då får vi lägenheten första november. Och vi har även en som tar våran lägenhet riktigt skööönt..så nu vart de lite stressigtistället men men! Sen att vi får vara utan soffa till mitten  av december men de är de värt..inge matbord har vi heller... men men va gör man inte för att få en fin lägenhet!

Yeah yeah!
Hörs då HEEEEJ!


Sofie..:)

Igår va jag hos världens bästa sofie.Även fast vi inte träffas så ofta nu så känns de som vi aldrig vart ifrån varandra nr vi träffas. Man vet att du alltid finns för en och att du alltid lyssnar! Du är väerkligen en bra vän ska du veta!
KOmemr bli så roligt nu när jag flyttar tillbaka till viken.. Kommer ha de sååå kul!

Påtal om flytten..jag läääängtar så jäkla mycket.. Sån jäkla fin lägenhet vill bara flytta..Sa upåp våran idag så är de ingen som tar våran så kan vi flytta tidigast i januari.. men men bara tre månader dit! hOPPAS PÅ ATT NÅGON ANNAN TAR DENNa!

Ne ska man gå ålägga sig på soffan igen å bara vänta på att man ska få åka å träna..:P

Flytt!?

Känns otroligt bra! Nu blir de flytt till Sandviken igen! Hittat den grymaste lägenheten, som jag verkligen vill ha. Vart helt kär i den första gången jag såg den och nu ska den bli våran! är de nån som är intresserad av en tvåa? i hofors så finns våran..:)

Hade seriepremär igår. Kan juh diskuteras hur de gick. Förlust med 6-3 mot sätra. Vet att vi kan mycket bättre. Mininstas va inte heller den bästa.Kändes så bra träningarna före sen blir de skit på matchen. Kändes inte alls bra!

Idag fick jag hem min Abtronic.Underbart! Har kört med den medans jag fixa maten.Haha.. kommer bli toppen!

Ska väll dra mig till gymet snart en sväng.S en blir de nog att jag solar också... Va ut och gick i morse..Höll juh för tusan på att blåsa bort..  :)

Ska man ut å jobba natt idag också..Inte de minsta sugen faktiskt. men men.. Har juh vart stopp ett tag nu fick gå hem igår för de inte funka.

Ja ja nu ska jag hämta Evelina i  imin rääs! :)


Jaha!

Ja jag tänkte väll eftersom alla andra bloggar så tänkte jag prova de..:)
Man är väll ingen mästare på att skriva men de blir kanske bättre, inte har jag så händelserikt liv heller så haha!

Igår köpte jag iaf min nya bil. Volvo s40 2.0 Turbo, en silver. Är kanske hur nöjd som helst med den bilen.Känns verkligen jättebra! Kommer bli ännu bättre med nya ljudet,toning och fälgarna. :)

Idag löste jag även ett gymkort på medic så nu jäklar är de allvar med träning och kost. Är så jäkla trött på att gå runt att må dåligt över hur man ser ut å att man känner sig hemsk i dom kläder man vill använda. Men man tror de är så lätt att bara äta rätt och träna men så lätt är de inte..Jo teoretiskt sätt är de jätte enkalt men praktiskt då??? men orkar inte må såhär som man gör nu. Att klä upp sig är en pina. Därför jag man de itne allt för ofta.Men bara en själv som kan göra något åt de. Då nu jäklar. Sen ska jag skärpa mig med innebandyn ochkså.Trivs verkligen jätte bra i Aston och vill träna men man måste juh jobba också..Även fast man hellre tränar, men pengarna behövs verkligen.

Nu är de inte långt kvar tills jag och Daneil åker på Winnerbäck i Karlstad. Har bokat hotell och allt.. Kommer bli en toppen helg. De behöver verkligen vi!

Jaja första inlägget gjort... Kan juh bara bli bättre om man säger så..:)

RSS 2.0