Onsdag

Sitter i soffa med kaffe, fruktsallad och kesella till frukost. Önskar ja kunde sova lite men har vart vaken sen halv ett så nu va ja alldeles för hungrig för att somna om ..

Natten va hemsk. Nelly grina att hon hade ont i öronen och vred och vände på sig . Sex i morse gick hon med på att ta Alvedon, antar att de gjorde så ont då . Sen somna hon strax efter de och sover än. Gör så ont i mig när ens barn har ont, man vill liksom bara ta ö er smärtan. Nu har vi iaf en läkartid halv tolv så vi ska kolla upp allt med henne . Hon har gått med på att doktorn ska få kolla i hennes öron .. Jag säger att när man har ont i öronen så bor de dumma gubbar i öronen som gör ont och då måste man till doktorn och få medicin . När man tar medicinen så hoppar snälla gubbar ut den och tar bort dom dumma så man blir frisk:) hon köpte den förklaringen:)
Återstår att se hur de går hos doktorn ..:) ska väcka henne snart så hon får äta lite fruktsallad och kesella innan vi traskar ner .
Sen får vi se hur dagen blir, Nelly skulle ju till sin farmor idag och träffa kusin Alvin ... Får helt enkelt se vad som händer ..


Haha när ja kom ut i hallen igår så höll Nelly på att leka med skrållan :) hon är så söt :)

Nu ska ja göra mig redo .!

Ha en bra dag alla ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0