Tips ..

HAr tänkt att ja skulle skriva lite tips här om viktminskning och träning..
Så snubbla ja in på en blogg som hade skrivet exakt de ja tänkte skriva så ja kopiera de.
Hoppas de är okej Linda :)
Bloggen heter duochjag.blogg.se

Tips till dig som vill gå ner i vikt.
  1. ÄT ALDRIG under/mindre än 1600kcal. (det är vad kroppen/dina organ behöver för att överleva dagen) va tror du händer om du ständigt ligger på en kost UNDER det, ja precis, dina organ tar stryk..
  2. Dra ner på fettet, ät omega3 (fisk, oljor, nötter) ta bort så mycket som möjligt av omega6 smör, korv.. ja det finns i nästan allt som går snabb och lätt. men ta inte bort allt. men om man äter mer Omega6 än omega3 då uppstår det problmen, mer omega3 fett och minska på omega6 :) nästan alla får i sig av omega6 så det behöver ni inte tänka på. kompletera med att köpa Omega3 kapslar. men dra ner på fettet i maten,ät kolhydrater, LÅNGSAMMA KOLHYDRATER. kolhydrater blir till fett!?! nja, det blir det, MEN processen för att kolhydrater ska bli till fett är energikrävande och det krävs en hel del lagrade kolhydrater innan det förvandlas till fett, kolhydrater är en ren energikälla som är JÄTTE VIKTIG om man ska träna. därför ska man dra ner på fettet eftersom att om du äter fett, och kroppen känner att den får färdigt fett ja då tar ju såklart kroppen DET fettet och bevara det i en t ex en fin bilring?!? därför ska man dra ner på fettet.
  3. 30 min morgon prommenad FÖRE FRUKOST. dina kolhydratsdepåer är tömda under natten, din kropp har använt sig av allt du hade, eftersom kroppen nästan förbrukar 1000kcal på 8h sömn. så fortsätter du den processen med en rask morgon prommenad, men du kommer bli rätt så klen direkt, så börja bara med 30 min, INTA AMINOSYROR FÖRE PROMENADEN FÖR ATT BEVARA MUSKLERNA, ju mer muskler du har på kroppen desto lättare blir det att bränna fett. det ska finnas kosttillskott som ska hjälpa till med den här processen oxå, som transporterar fettet till muskeln så att det förbränns. kommer inte ihåg va det heter nu, eller om det funkar i praktiken.
  4. Och ät mycket protein, inte ens en överdriven konsumtion av protein kan få dig att lägga på dig fett, överbliviet kommer du bara kissa ut :) inget som lagras. musklerna vill ha proteinet för att inte brytas ner. oxå viktigt att äta grönt så att enzymer bildas så att kroppen kan ta upp proteinet.

Kortfattat bara...

viktigast av allt för att lyckas med formen det är va du stoppar i munnen. 8h sömn VARJE NATT och kontinuitet i träningen.

30min morgon prommenad, 45min-1h styrka och 20-30 min cykel, stepp eller jogg efter.
så här mycket bör man bara träna när man ska NER i vikt. finns ingen anledning till att stressa kroppen med tusen powerwalks  om dagen plus styrka.
Det kommer bara ställa till det, och rör du på dig mer än va du stoppar i dig så kommer det leda till att kroppen bevarar fettet ist för att bränner det, och tyvärr det tar tid att bränna fett :(

Om man äter mycket socker och snabba kolisar då kommer insulinet ligga högt, och eftersom att fettförbränningen och insulinet INTE samarbetar utan dom jobbar mot varandra (jobbar den ena så vilar den andra) högt insulin = ingen fettförbränning.
Därför är det viktigt att äta långsamma kolhydrater för att fettförbränningen hela tiden ska kunna jobba. om man nu vill bränna fett


Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA jaså du, snor du mina inlägg.. ;) jo men det är okey, så länge du länkar :)

kramar

2012-05-09 @ 10:11:52
URL: http://duochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0