...

Postat av: TB

Finns en hel del jag skulle vilja skriva nu...

: Skriv en hel del då..
Postat av:

Men snälla, hur kan du skriva i din blogg och klaga om att folk dömer dig?

2011-03-17 @ 20:25:38
Postat av:

Herregud du är ju helt blåst!

: Våga stå för vad ni tycker, med att skriva namn.
Grymt fegt!

Kommentarer
Postat av: TB

Hade vi inte haft Nelly hade jag nog tyvärr sänkt mig till den nivån...

2011-03-18 @ 00:58:24
Postat av: emelie

Jag stödjer inte de som erica gjort o kmr aldrig att göra! Finns inte på världskartan, men hon är min syster som jag älskar obergänsat. Dock håller jag med om att vissa saker är mer privata o kanske inte ska delas med här, klart det blir snack åsikter o kommentarer. Det jag menade med min tidigare kommentar är att detta fenomen har drabbat så många i hofors utan att ens andra parten i förhållandet vet om det. Det är jag hundra procent säker på! Sen tycker jag att folk ska börja sköta sina egna liv o förhållanden ist för att lägga sig i andras. Jag tror o hoppas av hela mitt hjärta att erica vet om vad hon hon gjort o hur mkt hon har sårat människor i sin omgivning o familj för att kunna ta tag i problemen som blivit och lösa det på bästa sätt för Nellys skull!Och om folk gärna vill tycka till, våga stå för det!

2011-03-18 @ 10:18:25
Postat av: Anonym för att behålla byfriden.

Erica, snälla du. Sluta skriva om detta i bloggen, du gör bara ännu mer narr av dig själv. "Våga stå för vad ni tycker, med att skriva namn. Grymt fegt!"

Du har precis varit otrogen mot din sambo. Tycker du att det låter rimligt att ramdom bloggläsare ska vara ärliga mot dig när du inte var det mot pappan till din dotter?2011-03-18 @ 21:53:42
Postat av: Anonym

Dömer gör folk oavsett bloggen eller inte.. Sluta va så nyfikna o läs om de stör er så mkt då! Ingen lyssnar kanske på annat vis, ingen som hör av sig eller frågar personligen hur de ligger till. Alla lyssnar på alla rykten som går.. Var är alla sk vänner? Sköt ert o bry er inte om vad som står i bloggen om Erica nu är så patetisk, feg o oärlig. Gör er själva en tjänst o sluta läsa om de är jobbigt för er. Men detta är kanske de ända sättat för Erica att få säga o uttrycka sin åsikt o kommentar kring det hela, ingen säger eller lyssnar på annat vis!

2011-03-18 @ 23:49:18
Postat av: ...

Folk kanske har lessnat på alla lögner?

Därför ingen lyssnar eller säger nåt.

2011-03-19 @ 09:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0