varje söndag....

Varje söndag säger jag till mig själv när jag går och lägger mig att nu jävlar är de slut på allt skit jag stoppar i mig. Jag orkar inte med denna ångest. Ikväll har jag ätit två chocklad rader och sex dragsters. De är inte värt de. Men de är inte så jävla lätt. Jag är beroende. Men nu jävlar ska jag lyck as. Jag ska fan lyckas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gå och prata med någon om du får en sådan ångest, för det borde du inte ha. Skillnad om du hade varit en person som behövt gå ner i vikt pga hälsan, men nu är du inte det. Du behöver inte sitta och räkna antalet godisar du äter, det är sjukligt

2010-08-30 @ 10:18:51
Postat av: Sara

sådär har jag varit med.. men sen två veckor tillbaka har jag hållt mig och hade tappat nästan 3 kg (utan nå träning, bara ändring av mat) och sen i lördags skulle jag unna mig lite vin men de blev inget så köpte lite godis o då ¨åt jag både lördag o söndag skit, så nu har jag ångest för att jag åt när jag inte skulle! men ny vecka så nu ska jag låta bli iegn :)

2010-08-30 @ 13:21:49
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja. det är sjukligt. och det är svårt att bli "frisk". och det finns inget hedersvärt i att sluta äta godis och späka sig själv. det är DU som programmerar din hjärna till att tro det. och varje gång du "lyckas" slår lilla fina belöningssystemet igång och så har du en fin liten ond cirkel. hjärnan är fantastiskt duktig att tro på det du vill att den ska tro på.



och med den vetskapen förstår du säkert att du kan programmera om den så att den vill ha och producerar friska och sunda tankar.



och ursäkta om jag lägger mig i, jag känner inte dig, har bara råkat snubbla förbi den här bloggen, men det låter faktiskt som att du ropar efter hjälp.



hjälpen finns om du vill. lycka till. nu ska jag inte lägga mig i något mer.



2010-08-30 @ 20:14:29
Postat av: Mathilda

Erica. 2 rader choklad och 6 dragsters? Om jag inte är helt ute och cyklar så är dragsters små som en 50-öring!?

Vet du vad jag har ätit idag? Vitt bröd till frukost, nyponsoppa, juice, smågodis, glass och snart ska jag säkert äta en onyttig sen lunch. Du åt 2 rader choklad och 6 dragsters! Vart ska det här sluta när du får ångest över en fis i rymden? Jag blir orolig för dig:(



Om du hela tiden ställer sådana höga krav på dig själv varje söndag så är det klart att du blir besviken när du inte uppnår dom. Det blir besvikelse vecka efter vecka. En ond cirkel som inte alls är sund! Sätt delmål istället. Sunda mål:)



"Körde ett spinningpasS igår med och jävlar i min låda va skööönt de va :-) Idag vet jag inte vad jag och nelly ska hitta på. Gå och handla, har ännu en gång lovat att baka till jobbet. Ska hinna med en löptur också. Kanske ett pumpaSS också"



Tränar du för att du tycker att det är roligt eller för att du måste?



Kram

En orolig vän..

2010-09-02 @ 14:01:39
URL: http://martamathilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0