vecka 15

Vecka 15
Kroppen: Man kan känna sig nästäppt och ha lätt för att blöda näsblod när man är gravid även om det är mer vanligt under slutet av graviditeten.
Nästäppa beror till stor del på den ökade mängden östrogen samt ökad blodmängd som i sin tur mjukar upp brosk och vävnader vilket gör att man blir täppt i de trånga näsgångarna. Det kan i sin tur göra att man snarkar om nätterna. Blodkärlen kan även vidgas vilket medför att man lättare blöder näsblod.

Fostret: Huden är i det här stadiet genomskinlig och man ser blodkärlen. Armarna kan röra sig och händerna kan knytas. Hjärtat pumpar ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doptone. Ögonlocken stängs och kommer inte att öppnas igen förrän i sjunde månaden.Kan inte sova..skulle kunna tro att de är andreas som är gravid..Som han snarkar..
Så nu sitter man här i sin ensamhet och de är inget på tv..eller inte på dom kanaler vi har iaf..
Har ställt klockan tidigt imorgon nu för vi ska ut och gååå...Nu kan han inte skylla på någor eftersom jag vet att han somna tidigt...mooohahahhaha... Lite ond sådär ja..
Jordens munsår har jag fått också..gör så jävla ont.. Blir galen så sitter de i mungipan också..så känner av de hela tiden.. Grymt jobbigt iaf... Ne nu ska ja göra något annat.. Ha de....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0