Tisdag

Idag vart de en sväng till Valbo för att inhandla lite saker jag bara lära ha :) som tur va fick ja sällskap av Sofie melonen Eklund :) hahaha
Jag fick en idé hur jag ville göra i vardagsrummet på den otroligt fula fondväggen .. Man får göra de bästa av allt tills vi vet vad vi ska göra med den ..
Jag vart nöjd med resultatet, men självklart saknas de två spotlight och såg efter att de skulle va sjukt snyggt med en grön stor växt i ena hörnet så måste åka iväg igen :)
Ser helt okej ut med tapeten men hade vart så otroligt mycket finare om ja bara fick klä väggen med vita brädor.. Men icke sa Nicke !!! De vägrar herrn i huset för de blir för vitt !!! Morr ...
Får se när ja kommer iväg och köpa lamporna och växten .. Jag vill ha allt klart tills ja fyller och de är nästa onsdag . Men vi drar till Gbg på fredag och kommer hem måndag ... Så aa får se . Men de löser sig jämt :)

Köpte även en tröja och två tshirt till mig .. Fingervantar och strumpbyxor till Nelly och pyrets första klädesplagg vart inhandlat :)

Nu har Nelly precis somnat .. Idag äre tisdag vilket innebär the following .. Iiiihhh ska gå ner och tända lite ljus nu och fixa lite mys .. Skära upp lite frukt !!!

Ha en bra tisdag .!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0